Sabtu, 24 Disember 2011

Bila wanita melayu Cinta Awang Hitam


.................................................


Cara Hidup Sihat click "HERE"

Baca kisah bawah ni :

KUALA LUMPUR: Awalnya, mereka disogok kemewahan termasuk kereta, wang RM1,000 seminggu dan tinggal di kondominium mewah, namun di penghujungnya mereka dilayan seperti hamba seks, aksi lucah dirakam, diugut, dipukul, dikurung serta hampir terjebak kegiatan jenayah.

Itu pengalaman dua wanita Melayu mahu dikenali sebagai Huda, 28 dan Amy, 27 yang menjalin hubungan dengan lelaki warga Afrika dan kini menempuh hidup penuh kesukaran selepas ditinggalkan.

Huda, pelajar kolej swasta di ibu kota, berkata dia bercinta dan tinggal serumah dengan James, 30, selama tiga tahun selepas mereka berkenalan ketika menuntut di sebuah kolej swasta.

Menurutnya, pada awal perhubungan James sangat mengambil berat dan memberinya pelbagai kemewahan menyebabkan dia lupa segala tanggungjawabnya sebagai pelajar dan umat Islam.

“Sepanjang bercinta, semua perbelanjaan pengajian dan peribadi saya ditanggung James, malah dia turut memberikan wang tambang teksi untuk saya ke kuliah setiap hari.

ape nak jadi dengan wanita2 melayu mudah sangat di auta oleh negro2 ni..dah takde jejaka melayu ke.. "duit boleh cari, tapi maruah diri meman tak ternilai"

sumber : myMetro click HERE

1 ulasan:

  1. hi..good entry..do follow me..=) http://prettyfairy-blogspot.blogspot.com/

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...